VÄLJAPANEKUTE SPETSIALIST – MÜÜGIKONSULTANT


Otsime VÄLJAPANEKUTE SPETSIALISTI – MÜÜGIKONSULTANTI, kes tagab meie Rotermanni Ivo Nikkolo esinduskaupluses atraktiivse ja müüki toetava väljapaneku, toetab brändi väljapanekute spetsialisti näidisväljapanekute väljatöötamisel ja tegeleb igapäevase müügitööga kaupluses.

Sinu olulisemad tööülesanded:

 • kaupluse väljapanekute regulaarse ja õigeaegse teostamise tagamine vastavalt brändi plaanidele 
 • samal ajal aktiivne klientidele lähenemine, nende vajaduste väljaselgitamine ja meie toodete tutvustamine
 • klientidele komplektide ja lisatoodete soovitamine ning hea suhte hoidmine iga kliendiga
 • osalemine näidisväljapanekute loomisel ja vajadusel väljapaneku juhiste koostamine
 • tihe koostöö brändi väljapanekute juhi, oma kaupluse tiimi ja Eesti jaekaubanduse juhiga
 • brändi VM asendamine puhkuste ajal

Selles töös õnnestuvad inimesed, kel on suurepärane stiili- ja bränditunnetus ning kes samas oskavad näha kauplust kui ostukeskkonda läbi kliendi silmade. Nad oskavad teha meeskonnatööd, on alati orienteeritud lahendustele ja oskavad luua positiivseid suhteid iga kauplusse siseneva kliendiga. Kui sõbrad kirjeldaksid Sind kui vastutustundlikku inimest ja head suhtlejat ning usud, et oskad kauneid rõivaid müüa, siis liitu meiega!

Kandideeri kindlasti, sest meie juures mängid olulist rolli Eesti moe edendajana ning lisaks säravatele kolleegidele ootavad Sind siin koolitused, ettevõttesisesed arenguvõimalused ning kobe töötaja soodustus.

Tööle asumine esimesel võimalusel.

  contact us

  AS Baltika
  Valukoja 10
  11415 Tallinn, Estonia
  baltika@baltikagroup.com
  Phone no. +372 630 2700

  Group